Zelfliefde, de Sleutel naar Geluk – 5-Daagse Challenge

ZOMER AANBIEDING:  Betalen vóór 18 augustus = kortingsprijs, de training voor slechts E35!

Zelfliefde, de Sleutel naar Geluk – 5-Daagse Challenge
Heb je ooit het gevoel dat je leven er anders uit zou zien als je maar van jezelf zou houden en meer zou respecteren? Dat je dan mogelijk nu die droombaan zou hebben of misschien die geweldige relatie? Hoe vaak heb je gedacht en gefantaseerd over meer zelfvertrouwen en betere eigenwaarde?
Maak je geen zorgen, je bent echt niet alleen hierin, en… er is iets wat je er aan kunt doen. Je kunt beginnen door met mij deze 5-daagse Challenge aan te gaan.
En als je je opgeeft en betaalt vóór 18 augustus krijg je nog een fijne korting ook!
Dus… als je interesse is gewekt en als je écht er voor wilt gaan om in jezelf te investeren, lees dan door en geef je op!

In deze 5-daagse interactieve online Challenge bied ik je support, video opdrachten (ja, je gaat me zien!) met tools die je helpen dingen in beweging te zetten, zodat zelfliefde en zelfwaardering steeds meer op kunnen gaan bloeien.

 

WAT JE VAN MIJ KRIJGT
Uiteraard een goed opgezette cursus met een gedegen opbouw waardoor jij maximum resultaat kunt krijgen. Je kunt er verzekerd van zijn dat je er veel uit kunt halen, zelfs in 5 dagen.
Ik doe niet aan halfslachtige aanpak, het is écht een stoomtrein. Heerlijk toch, lekker flink jouw groeiproces aanwakkeren en gaan met die banaan!
Uiteraard ben ik er voor je met feedback en zo nodig steun. Ik bied je een overvloed aan tools, begeleiding, steun, zodat jij kunt groeien, inzichten krijgt en een groeiend bewustzijn van innerlijke processen ontwikkelt. Met andere woorden: wat zit er achter bij wat jij doet, of niet doet.
Na de cursus heb je niet alleen enorm geleerd, ontdekt, en groei doorgemaakt, maar heb je ook vaardigheden waarmee je dit door kunt zetten.

HOE WERKT HET?
– Nadat je je opgegeven hebt, krijg je ruim voor de training begint een link naar een gesloten Facebook groep waar de training plaatsvindt. Doordat het een gesloten groep is, kan niemand van jouw contacten zien wat er in de groep gepost wordt.
– Je krijgt dagelijks een video opdracht. Op deze manier voelt het heel persoonlijk, alsof je een live workshop bijwoont. Buiten dat geven opnames mij de mogelijkheid dingen goed uit te leggen.
– Jij deelt jouw uitwerkingen van de opdrachten in de groep. Ik geef feedback, als het nodig is wat meer tips, en anders juich ik je toe. (wil je niet delen, dan mag dat uiteraard)
– Dit delen geeft interactie. Het lezen van de ervaringen van anderen is enorm waardevol! Erkenning en herkenning. Ook alleen al het delen van jouw uitwerkingen zet dingen in beweging en dat is precies wat we willen.
– Na de Challenge blijft de groep nog 4-7 dagen toegankelijk zodat je tijd hebt nog werk in te sturen. Ik ben dan niet meer alle dagen aanwezig, maar reageer nog wel.
– Na een week wordt de groep verwijderd. Privacy boven alles 🙂

WIE BEN JIJ?
Je bent stabiel (emotioneel) en bereid en klaar om aan je persoonlijke groei te werken.
Je hebt tijd voor de Challenge: Er is een dagelijkse opdracht. Als je de tijd niet hebt hiervoor, of niet klaar bent om te investeren in jezelf, dan is dit nu niet het juiste voor jou.
Je bent klaar voor dit commitment en gemotiveerd, geïnspireerd of voelt je geroepen dit te doen.
Als dit met je resoneert, geef je dan op voor “Zelf-Liefde, de Sleutel naar Geluk”, want dan kan ik niet wachten om met jou te werken!

WANNEER?
Datum: Maandag 3 t/m vrijdag 7 september 2018
Tijd van de video: rond 8 uur ’s ochtends
Uitwisseling: E50
Betaling per PayPal middels deze link: PayPal.Me direct betalen
Zomer Aanbieding:  Betalen vóór 18 augustus = kortingsprijs, de hele training voor slechts E35!

DISCLAIMER
Deze cursus is geen alternatief of vervanging voor professionele en/of medische hulp. De deelnemer neemt volledige verantwoordelijkheid voor enige schade en/of gevolgen die mogelijk zouden zijn ontstaan en/of voortkomen door deze cursus.
Wanneer je twijfelt, neem dan eerst contact op met een arts of professionele hulpverlener.

OPGEVEN:

Advertenties