Shine in Love

Deze workshop komt na de zomer! Ben je geïnteresseerd, houdt de site in de gaten!

Voor jou in liefde -of je nu nog single bent of al in een relatie zit- en niet voluit vrouw kunt of durft te zijn in de liefde.

Elke dag wakker worden met een big smile op je gezicht omdat je blij bent met jezelf en je liefdesleven. Vlinders in je buik, vreugde als je elkaar ziet, verlangen naar elkaar. Je geniet van samen flirten, fijne gesprekken en problemen worden rustig en goed uitgepraat en echt opgelost. Je danst door het leven, intens gelukkig met jezelf en je geliefde.

Klinkt dat niet geweldig?
Weet je, je kunt dat gewoon hebben. Heel makkelijk zelfs. Als je bereid bent wat tijd te investeren in jezelf.
Nee, je hoeft niet te veranderen, je bent wie je bent.
Wat dan wel?
Nou, door je vrouw-zijn wakker te maken.
Misschien trek je nu je wenkbrauwen op en denk je, “Ik ben toch vrouw. Ik kook, ik maak schoon, ik verzorg mezelf, ik draag leuke lingerie. Wat moet ik dan nog meer?”
Niet per se meer, maar anders. Leven vanuit vrouwelijke energie, met andere woorden: vrouwelijk zijn. Daar is niets moeilijks aan, alleen weten de meeste vrouwen niet precies wat dat is. (Niet getreurd, mannen weten dat ook niet echt.)
Veel mensen denken dat dat inhoudt dat je jurkjes met ruches en frutjes moet dragen, bergen make-up, hoge hakken en al dat gedoe.
Niets van dat alles!
Je kunt er bij wijze van spreken bij lopen als Ma Flodder en super vrouwelijk zijn. Het heeft ook niets van doen met je lengte of gewicht of hoe mooi je bent. Helemaal niets.
Nog een keer: Vrouwelijk zijn heeft helemaal niets van doen met je gewicht of uiterlijk.

Waar zit het hem dan wel in?
In hoe je bent. In je uitstraling. In hoe je aanvoelt voor een ander. Het gevoel dus wat je een ander geeft door hoe jij bent.
En geloof het of niet, de meeste vrouwen zitten behoorlijk in mannelijke energie. Kun je niets aan doen, we zijn zo opgevoed door de maatschappij die nogal mannelijk in elkaar zit. Maar dat wil niet zeggen dat jij niet weer in je vrouw-zijn kunt komen.
Weet je hoe fijn dat voelt! Het is één groot feest omdat je dan eindelijk weer echt jezelf bent. Iets wat je misschien (waarschijnlijk) nog nooit op die manier hebt ervaren. Omdat we zo ‘mannelijk’ opgevoed en gedrild zijn.
Het is echt een enorme opluchting om die lading mannelijke energie los te kunnen en mogen laten. Dat stuk hoort namelijk niet bij ons, maar bij de man. Voor ons is het echt zwaar om dat te dragen. Merk je niets van, totdat je ervaart hoe anders het voelt als je dat niet meer doet. Dan pas merk je wat een blok beton je altijd hebt mee gesjouwd, wat helemaal niet hoeft.

Wat gaan we doen?
Je hoeft er geen grote veranderingen voor te doen, je hoeft jezelf niet te veranderen. Je bent en blijft wie je bent, het gaat om kleine verschuivingen.
Het is vooral ook leuk! Aan woorden heb je niet zoveel. Je moet dit echt voelen. Ik ga je dan ook laten ervaren hoe vrouwelijke energie voelt. Hoe je daar in kunt komen, en blijven. Oefening baart kunst.
We doen allerlei oefeningen en visualisaties waarmee je ontdekt hoe jij in je vrouwelijke energie zit, of dat spannend voor je is, hoe het voor je voelt om op die manier met een man of een (potentiële) partner om te gaan.
Alle visualisaties, opdrachten en oefeningen laten je ruimte om het helemaal op jouw manier te ervaren en in te kleuren, zodat je echt jouw unieke zelf als vrouw naar boven kunt laten komen.

Wat ga ik leren?
Een kleine greep…

 • Belemmerende overtuigingen omtrent relatie en vrouw-zijn aanpakken
 • Vrouwelijke energie ervaren
 • Verbinding krijgen met je lichaam en je kern
 • Hoe je deep-down tegenover mannen staat
 • Vrouwelijk communiceren
 • Jouw (aangeleerde) patronen ontdekken in liefde, ook als het moeilijk is
 • Jouw (aangeboren) stresstype in de liefde ontdekken
 • Tools & tips om hiermee om te gaan
 • Open kunnen zijn zodat je kunt ontvangen
 • Ontdekken hoe moeilijk/makkelijk dit voor je is en
 • daar gericht mee aan de slag zodat je je daarin steeds vrijer en fijner gaat voelen, want weet je…

Als jij open en kwetsbaar durft te zijn, warmte en liefde en steun kunt ontvangen, dan geef jíj aan de man. Dan voed je elkaar en maak je elkaar gelukkig. Hoe dat werkt, vertel ik je in de workshop.
Toch een prachtig iets om voor te gaan!

Wie ben jij?
Je staat stevig in je schoenen en je bent er niet bang voor om de diepte in te gaan en jezelf te ontwikkelen. Je bent gemotiveerd om in jezelf en jouw groei te investeren (als je je geïnspireerd voelt is het nog mooier!) en je snapt dat het een proces is wat tijd kost.
Visualisaties en hier en daar een greep uit de energiewerk & spirituele hoek spreken je aan.
Past dat bij jou? Mooi! Dan zitten we op dezelfde golflengte.

Shine in Love bied ik aan in live workshops, maar ook online. (18-1-2018: nadere invulling volgt!)
Wil je nu al op de hoogte blijven van ontwikkelingen, volg dan de Facebook pagina: Vreugdevol Vrouw op Facebook

Advertenties