Gratis

Dit is je plekje waar ik gratis dingen met je deel, zoals kaartlezingen, meditaties en/of tijdgebonden aanbiedingen zoals online (mini) cursussen.

Alles is bedoeld om jou in je vrouwelijke kracht te helpen komen, bijvoorbeeld door meer zelfliefde te ontwikkelen, beperkende overtuigingen en gedachten los te laten enzovoorts.
Als je het echt grondig aan wilt pakken, kun je je natuurlijk opgeven voor een online cursus zodat we er echt lekker diep in kunnen duiken!

Kom geregeld hier eens kijken, want er komen geregeld dingen bij!

GRATIS PICK A CARD READINGEN:
Reading For the Ladies: Wat is jouw grootste kracht als vrouw & Hoe zien mannen jou?

Heb je wel eens opgemerkt dat mensen jou anders zien, benaderen of behandelen dan jij je van binnen eigenlijk voelt en dat je er niets van snapt waar hem dat in zit?
Of misschien dat je heel goed weet wie je bent als vrouw, maar dat je dat niet naar buiten uit durft te dragen. Mogelijk heb je ook niet helemaal helder waar hem dat nou in zit en wat je hier aan zou kunnen doen.
Er zit doorgaans gewoon een verschil in hoe we echt zijn en hoe we ervaren worden. Dat verschil is een leerpunt, maar dan moet je het natuurlijk wel helder zien. Anderen spiegelen ons, dus door hoe anderen je behandelen, kun je duidelijk krijgen wat het knelpunt is.

Of je kunt fijn 12-15 minuten de tijd nemen om deze pick-a-card reading te doen. Kies intuïtief jouw reading 1, 2 of 3 en ontdek wat jouw kracht is als vrouw, wat dit tegenwerkt -en wat je dus mag ontwikkelen- en hoe mannen jouw ervaren. Ook interessant te weten, vooral als je single bent en graag een partner zou hebben.

Honderden gingen je al voor met deze reading (Engelse versie) en de feedback is ongelofelijk positief! Daarom heb ik besloten hem ook in het Nederlands op te nemen zodat jij er ook van kunt genieten.
Veel plezier enne… feedback is welkom!


Welk Chakra Heeft Zuivering Nodig?

 

Advertenties