Gratis

Dit is je plekje waar ik gratis dingen met je deel, zoals kaartlezingen, meditaties en/of tijdgebonden aanbiedingen zoals online (mini) cursussen.

Alles is bedoeld om jou in je vrouwelijke kracht te helpen komen, bijvoorbeeld door meer zelfliefde te ontwikkelen, beperkende overtuigingen en gedachten los te laten enzovoorts.
Als je het echt grondig aan wilt pakken, kun je je natuurlijk opgeven voor een online cursus zodat we er echt lekker diep in kunnen duiken!

Kom geregeld hier eens kijken, want er komen geregeld nieuwe dingen bij!

Feel free to check it out, because, well… it’s free!

GRATIS READINGEN (= Intuïtief jouw reading kiezen)
Waar ben ik m.b.t. zelfliefde?

Welk Chakra Heeft Zuivering / Aandacht Nodig?

READING For the Ladies: Wat is jouw ware kracht als vrouw & Hoe zien mannen jou?
Heb je wel eens opgemerkt dat mensen jou anders zien, benaderen of behandelen dan jij je van binnen eigenlijk voelt en dat je er niets van snapt waar hem dat in zit?
Of misschien dat je heel goed weet wie je bent als vrouw, maar dat je dat niet naar buiten uit durft te dragen. Mogelijk heb je ook niet helemaal helder waar hem dat nou in zit en wat je hier aan zou kunnen doen.

Er zit doorgaans gewoon een verschil in hoe we echt zijn, hoe we ervaren worden. Dat verschil is een leerpunt, maar dan moet je het natuurlijk wel helder zien. Anderen spiegelen ons, dus door hoe anderen je behandelen, kun je duidelijk krijgen wat het knelpunt is.

Of je kunt fijn even 12-15 minuten de tijd nemen om deze pick-a-card reading te doen. Kies intuïtief jouw reading 1, 2 of 3 en ontdek wat jouw kracht is als vrouw, wat dit tegenwerkt en je dus mag ontwikkelen en hoe mannen jouw ervaren. Ook interessant te weten, vooral als je single bent en graag een partner zou hebben.

Honderden gingen je al voor met de Engelse versie van deze reading en de feedback is ongelofelijk positief! Vandaar dat ik hem ook in het Nederlands heb opgenomen, want dit wil ik je niet onthouden!
Veel plezier enne… feedback is welkom!

Advertenties