Over mij

Welkom! Ik wil je een beetje over mij vertellen, wat alleen maar eerlijk is als jij overweegt bij mij een workshop of webinar te gaan volgen.

Snapchat-911847894.jpgIk ben een beetje een ‘duizendpoot’. Zoals veel intuïtieve en gevoelige mensen heb ik qua werk van alles en nog wat gedaan. Ik kon nooit snappen dat ik niet kon specialiseren in iets, waar zoveel anderen wel in slaagden. Ik probeerde mezelf te dwingen het ook te doen, om niet te ‘versnipperen’, maar het werkte gewoon niet.
Jaren later begon het me te dagen dat niet specialiseren juist mijn grootste kracht is. Ik nam en neem van alles wat met mij resoneert en dan ga ik door naar het volgende leerpunt. Het is dus helemaal geen versnipperen, door van zoveel verschillende gerechten te snoepen, heb ik mijn eigen mix kunnen creëren. Mijn eigen, unieke specialiteit.
Zeker niet de makkelijkste manier, niet alles is over rozen gegaan, maar ik ben helemaal gelukkig met wie ik geworden ben dankzij al die dingen!

De laatste 10-12 jaar kreeg ik in toenemende mate interesse in mannelijke en vrouwelijke energieën en dynamieken. Zowel op individueel als maatschappelijk niveau. Hoe meer ik leerde en begon te begrijpen, hoe geïntrigeerder ik werd. Uiteindelijk heeft dat geleid tot het beginnen van “Vreugdevol Vrouw”.
Ik wil alles wat ik heb geleerd doorgeven. Na het zelf volgen van diepgaande workshops, ben ik meer dan klaar om nu zelf vrouwen te gaan coachen!
En voor sommigen klinkt het misschien wat zweverig, maar voor mij voelt dit als waarvoor ik dit leven hier gekomen ben. Mijn hart en ziel zitten hier echt in, het is mijn passie!

Als mens én als coach ligt mijn kracht in het inspireren en motiveren van mensen. Daar word ik zelf ook weer blij van. Ik geniet van interactie met mensen, iets mogen bijdragen aan hun persoonlijke pad is genieten!
In workshops is mijn doel mensen zelf dingen te laten ervaren en voelen, omdat dat in mijn visie de enige manier is om het te laten beklijven. Woorden zijn mooi, maar als je het niet echt voelt of ervaart, heeft het weinig effect.

Uit mijn verhaal mag duidelijk zijn dat ik ook energiewerk doe, wat ook in mijn webinars en sessies naar voren zal komen. Hetzelfde is het geval voor de Wet der Aantrekkingskracht, een enorm krachtige manier om dingen (snel) te veranderen in je leven!
Maar geen zorgen, ik ben ook heel nuchter, beide voetjes stevig op de grond.

Gezien ik intuïtief ben, en graag met energiewerk bezig ben, deel ik soms gratis kaartreadingen op mijn YouTube kanaal wat “Sparkling Diva” heet.

Liefs
heart
Angelina

Mijn volledige CV is nogal lang, dus hier een kort overzicht:
– coaching & counseling
– persoonlijke & intuïtieve ontwikkeling
– sound healing (shaman instruments & klankschalen)
– healing (4 methodes)
– 2 jaar shaman training
– Werken met kristallen
– docent Engels & Nederlands
– eigenaresse web shop
– etaleren
– published schrijfster
– schilderes
– Tibettaans Lichtwerk
– 2 typediploma’s, grin. Ook nog steno, maar ja… weet iemand nog wat dat is?

 

Advertenties