Rustig Deinen na de Maansverduistering

Afgelopen nacht ging ik vrij laat naar bed. Geen maansverduistering kunnen zien helaas door de dikke wolken.
De opbouwende energieën van de volle maan en maansverduistering bevielen me heel goed, ik voelde me toppie! Ik was wel benieuwd hoe het erna zou zijn, want ik merk vaak dat het dan dipt en ik me dan ook een paar dagen wat minder voel.
Vannacht een hele vreemde droom en een mega inzicht. Een voor mij belangrijk inzicht met alles waar ik mee bezig ben qua persoonlijke groei, maar ook voor mijn praktijk “Vreugdevol Vrouw” en de trainingen en Challenges die ik geef.
Dat wilde ik uiteraard opschrijven. Vanochtend werd ik wakker en het was het eerste waar ik aan dacht. Mooi, ik was het niet vergeten!
Ontbijtje, koffietje, wakker worden en dan tijd om het op te schrijven. En… ik weet het niet meer? Het voelt alsof er een deur is dicht gegooid en ik er niet meer bij kan. Damn!
Nu dan maar hopen dat het onbewust hebben van dit inzicht genoeg gaat zijn, hihi.

Dan even Googlen op Uluru amulet agaat. Kleine trommeltjes die ik sinds kort één heb. Een steensoort waar ik al vaker bij had staan kijken in de kristalwinkel, maar nog nooit had gekocht. Altijd bijna, maar net niet.
Gisteren pakte ik dit steentje op en ik kreeg ineens een energetische schok en trilling door mijn arm heen. Nu worden deze steentjes niet bij Uluru zelf gevonden en ik wilde weten waar dan wél. Er word namelijk gezegd dat ze vlakbij Uluru worden gemijnd/geraapt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn eerste eigen huisje, geen 5-sterren, maar het was THUIS!

Nou heb ik zelf toen ik 20 was een half jaar daar gewoon, bij Uluru, in de Aboriginal community. Ik heb daar een hele bijzondere tijd gehad, heel veel geleerd en ervaren. Het was de eerste keer dat ik op mezelf woonde, en dan meteen in een vreemd land terwijl mijn Engels toen nog niet zo heel goed was, en ook nog in een Aboriginal community. Dat was best even heftig toen ik daar net kwam.
Geen tv, geen radio, internet was er nog niet toen. En daar zit je dan elke avond zonder tv, en zonder radio. Dan word je ineens enorm terug geworpen op jezelf.
Buiten dat dan natuurlijk nog het contact en ervaringen met de Aboriginals. Fenomenaal!

Dus even Googlen en natuurlijk ga ik dan ook even kijken naar Mutitjulu en Uluru waar ik woonde. Kijk even met me mee!
Voor mij is het gewoon bijna niet te bevatten dat ik deze tijd van het jaar in 1986 hier woonde:
Mutitjulu community Google Maps
Als ik kijk naar Mutitjulu, de Aboriginal community waar ik woonde, brengt dat plezierige herinneringen en een glimlach.
Zoom eens wat uit (op Google Maps met de link), dan zie je links Uluru liggen. Als ik daar naar kijk… komen er nog altijd tranen. Dat is een liefde die zo diep gaat, dat ik zou zeggen; voorbij aardse liefde. Een eeuwig verlangen en een diepe, zoete pijn van het gemis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik bij Uluru’s Sunset strip – 1986

Iedereen zoekt de liefde van zijn leven, ik ook, maar de liefde die ik hiermee heb gaat zó veel verder dan dat.
Tijd heel alle wonden, en ik heb er vrede mee dat ik daar niet meer ben. Dat heeft heel lang geduurd. Maar de liefde, het verlangen, het gevoel van ‘thuis’ en erkenning, dat blijft. Zelfs 32 jaar later nog.
Het was pas 3-4 jaar geleden dat ik er achter kwam dat Ulurur sterk verbonden is met het Lemurische rijk van weleer. Eenheid, Liefde. Ik heb enorme affiniteit met Lemurië, veel meer dan Atlantis (dat rijk kwam er na). Wel apart dat ik dus in die energieën heb gewoond en gewerkt en geleefd zonder dat ik dat toen wist. Maar gevoeld heb ik het wel.

Het is eigenlijk het enige ‘thuis’ geweest wat ik ooit heb gehad. En dat bedoel ik niet zielig, maar juist mooi.
Datzelfde gevoel heb ik één keer bij een mens mogen ervaren. Daar heb ik het nog moeilijk mee soms. Ik mag nog leren dankbaar zijn voor die ervaring in plaats van verdrietig dat hij niet meer in mijn leven is.
Dat is even diep zo! Wat zo’n maantje en verduistering al niet omhoog brengt.

Dein ook rustig mee op de energie golven van na de volle maan en lunar eclipse. Doe ik ook. Ik heb mijn tranen gewoon laten vloeien.

Love

Angelina

Advertenties

4 gedachten over “Rustig Deinen na de Maansverduistering

  • Volgens Judy Hall komen ze van Mt Hay in Australië wat zover ik kan vinden online in New South Wales is, dus meer richting Sydney. Met andere woorden: helemaal niet dichtbij Uluru, wat men wel zegt. Judy Hall zegt dat de echte Uluru Amulet steen van Uluru zelf komt en dan ook die drie vlakjes heeft, dat de soortgelijke van Mt Hay thunder agate is of thunderstone. Nou kan het natuurlijk zo zijn dat er een energetische connectie bestaat tussen die twee plekken, ook in de Dreamtime verhalen van de Aboriginals. Dat weet ik dan niet… Kan me ook niet heugen dat ik zulke steentje heb gezien bij Uluru destijds, maar ja, ik was toen nog niet met kristallen bezig, dus heb er dan ook niet op gelet. Ik weet wel dat er mensen waren die stukken van Uluru meenamen en die dan soms later terug stuurden omdat ze toen pas realiseerden wat ze eigenlijk hadden gedaan. (dat weet ik vd rangers).

   Like

 1. Mooi verhaal…en mooie reis door het verleden.. Heb je nog gevonden waar die steentjes wél werden geraapt? Dat inzicht zal zeker onbewust ergens opgeslagen zijn en tzt zijn werk gaan doen. Heb ook op die link geklikt en even rondgekeken daar. Dus daar heb je geleefd….mooi om dat te zien nu..

  Like

  • Wat ik online vond is dat ze van Mt Hay komen in Australië wat zover ik kan vinden online in New South Wales is, dus meer richting Sydney. Met andere woorden: helemaal niet dichtbij Uluru, wat men wel zegt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s